Vartalo

Body Glow Express ( 60 min / 59 € )

Uudistava kokovartalohoito, joka sopii kaikille. Hoidon jälkeen iho on pehmeän silkkinen ja hehkuva. Tehostaa ihon mikroverenkiertoa. Vartalon iho kuoritaan ja tämän jälkeen lisätään ihoa hoitava voide hierovin liikkein.

Detox Express ( 60 min / 59 € )

Tehokkaasti puhdistava ja vartaloa muokkaava hoito, jossa käytetään Montalcino mutaa. Montalcinon mudalla on kuonaa ja nesteitä poistava vaikutus ja se tehostaa kehon luonnollisia puhdistautumisprosesseja, auttaa myös selluliitin torjumisessa. Vartalon pulmakohdat kuoritaan, jonka jälkeen iholle hierotaan Montalcino mutanaamio. Naamion vaikuttaessa hierotaan hartiat ja pää. Lopuksi hierotaan ihoa hoitava ja kiinteyttävä voide. Huomioithan, että tämä hoito ei sovellu sinulle jos olet raskaana tai sinulla on kilpirauhasen toiminnassa pulmia.

Thermogenic Attack Express ( 60 min / 59 € )

Intensiivinen ja tehokas vartalohoito, joka muokkaa vartaloa, kiinteyttää ihoa ja vahvistaa ihon mikroverenkiertoa. Iho kuoritaan hoidettavilta alueilta. Tämän jälkeen iholle levitetään Thermo Cream, joka vaikuttaa termogeenisesti rasvakudokseen sekä verisuonten toimintaan. Vaikutusaikana hierotaan hartiat sekä pää. Lopuksi iholle levitetään hierovin liikkein kiinteyttävä voide. Huomioithan, että tämä hoito ei sovellu sinulle, jos olet raskaana, sinulla on kilpirauhasen pulmia tai verenkierto- / verisuonihäiriöirä.

Deep Body Renewal ( 80min / 80 € )

Ihoa tasoittava, pehmentävä ja uudistava hoito, joka syväkosteuttaa ja kiinteyttää ihoa. Sopii kaikille! Vartalolle tehdään kaksoiskuorinta, jonka jälkeen iholle levitetään naamio. Naamion vaikuttaessa hierotaan hartiat ja pää. Lopuksi vartalolle levitetään hierovin liikkein hoitava voide.