[comfort zone] on italialainen, laadukas ja tehokas tuotesarja, josta löytyy sopivat tuotteet kaikille ihotyypeille ja vartalolle, myös kotihoitoon. Hoidot kunnioittavat ihmistä kokonaisuutena; ”Kauneus on tasapainoa; yhteys sielun ja kehon välillä.”

Brändin visiona on : ” Olla mahdollisimman hyvä maailmalle ja luoda hyvää elämää kauneuden, etiikan ja kestävän kehityksen kautta.”

[comfort zone] perustettiin Italiassa vuonna 1996. Se osa Davines Group -perheyritystä, joka omistaa laajan, 100 % uusiutuvalla energialla toimivan tutkimus- ja tuotantolaitoksen Parmassa.

Yhtiön periaatteisiin on alusta asti (1996) vahvasti  kuulunut ympäristöä säästävä lähestymistapa. Tuotekoostumuksien periaatteena on tieteeseen perustuvat –valveutuneet koostumukset eli Science-based conscious formulas. Käytännössä tämä tarkoittaa, että tuotteissa on  mahdollisimman korkeat pitoisuudet luonnonuutteita ja –öljyjä  ja hellävaraisia säilöntäaineita mahdollisimman vähän.

Vuodesta -06 yhtiö on pyrkinyt vähentämään ja kompensoimaan omia hiilidioksidipäästöjään. Yhtiö mm. uudelleenistuttaa metsää Etiopiassa, näin yhtiön tuotanto on hiilidioksidineutraalia.

dav

https://world.comfortzoneskin.com/