Kasvohoidot

Sublime skin active lift – kiinteyttävä kasvohoito ( 90 min / 109 € )

Loistava valinta ikääntyvälle iholle, jossa on havaittavissa juonteita tai kiinteyden ja täyteläisyyden menetystä. Hoito ravitsee ja kiinteyttää ihokudosta sekä pehmentää juonteita. Tämä hoito sisältää innovatiivisen erikoisnaamion, joka lisää ihon pintaverenkiertoa ja tasoittaa juonteita. Hoidossa tehdään myös erityinen Active lift – hieronta. Hoidon aikana hierotaan myös kädet, hartiat, dekoltee ja päänahka. Hoitoa voi täydentää silmänympärysnaamiolla, valitse lisäpalveluista hoidon lisäksi “Sublime skin eye patch – naamio silmänympärysiholle”.

Sublime skin deluxe lift – kiinteyttävä ja uudistava kasvohoito ( 90 min / 129 € )

Oikea valinta ikääntyneelle iholle, jossa uurteita tai kiinteyden ja täyteläisyyden menetystä. Tämä hoito ravitsee ja kiinteyttää ihokudosta, tasoittaa ihon pintaa, stimuloi uusien solujen muodostumista sekä pehmentää uurteita ja juonteita. Deluxe lift sisältää Double peel – kuorinnan hedelmähapoilla ja C – vitamiinilla, innovatiivisen erikoisnaamion sekä erityisen Active lift – hieronnan. Myös kädet, hartiat, dekoltee ja päänahka hierotaan hoidon aikana. Voit täydentää hoitoa silmänympärysnaamiolla, valitse lisäpalveluista hoidon lisäksi “Sublime skin eye patch – naamio silmänympärysiholle”.

Active pureness – puhdistava kasvohoito ( 90 min / 90 € )

Suositellaan erityisesti epäpuhtaalle, rasvaiselle sekä akneen taipuvaiselle iholle. Puhdistava ja talineritystä tasapainottava kasvohoito, joka jättää ihon raikkaaksi ja kiinteäksi. Sopii hyvin myös herkälle, kuivalle ja aikuiselle iholle. Miellyttävä Comfort touch face – hieronta kasvoille vahvistaa hoidon vaikutuksia. Hoidon aikana hierotaan myös hartiat, dekoltee ja päänahka. Jos koet tarvetta mekaaniselle puhdistukselle, valitse lisäpalveluista hoidon lisäksi “mekaaninen puhdistus”.

Hydramemory – kosteuttava kasvohoito ( 90 min / 90 € )

Syväkosteuttava kasvohoito, jonka vaikutuksesta iho napakoituu. Hoito palauttaa ihon päällimmäisen kerroksen kosteustasapainon, jonka ansiosta iho saa heleyttä ja kiinteytyy. Hoitotuotteet sisältävät runsaasti hyaluronihappoja, jotka sitovat ihoon kosteutta tehokkaasti. Ainutlaatuinen sivellinhieronta ja miellyttävä Comfort touch face – hieronta vahvistavat hoidon vaikutuksia. Lisäksi hoidon aikana hierotaan hartiat, dekoltee ja päänahka.

Double peel – puhdistava ja uudistava kasvohoito ( 90 min / 95 € )

Sopii erityisesti väsyneelle, samealle, kuivalle sekä epäpuhtaalle iholle. Hedelmähappohoito, joka palauttaa ihon hehkun ja sopii niin ikääntyvälle iholle kuin nuoremmalle tukkoisuuteen taipuvaiselle iholle. Hoito aktivoi solujen uusiutumista, kosteuttaa ja tasoittaa ihoa. Oikea valinta myös silloin, jos edellisestä kasvohoidosta on kulunut jo pidemmän aikaa, mutta sopii myös esimerkiksi vuodenaikojen vaihtuessa. Loistava valinta myös ensimmäiseksi kasvohoidoksi, jos iholla paljon epäpuhtauksia ja ihon kuntoa halutaan alkaa hoitamaan. Hoidon aikana hierotaan kädet, hartiat, dekoltee sekä päänahka. Halutessasi voit valita lisäpalveluista “mekaaninen puhdistus”.

Remedy – ihoa vahvistava ja rauhoittava kasvohoito (90 min / 90 € )

Tämä kasvohoito rauhoittaa ja vahvistaa herkkää tai herkistynyttä ihoa. Auttaa herkkää, herkästi reagoivaa ja punoittavaa ihoa puolustautumaan paremmin sisäisiltä ja ulkoisilta ärsykkeiltä. Hoito sisältää ihanan viilentävän ja rauhoittavan erikoisnaamion. Tuloksena on rauhoittunut, tasaisen värinen iho, jonka läpäisyestettä on vahvistettu. Hoidon aikana hierotaan kädet, hartiat, dekoltee ja päänahka. Hoidossa käytetyt tuotteet eivät sisällä lisättyjä tuoksuja.

Recover touch – kosteuttava ja ravitseva kasvohoito ( 90 min / 85 € )

Ihanteellinen kasvohoito aikuiselle iholle. Antioksidanttinen, kosteuttava vitamiinikasvohoito, joka neutralisoi vapaita radikaaleja ja ravitsee ihoa. Vapaat radikaalit ovat yhdisteitä, jotka tuhoavat solurakenteita ja aiheuttavat näin ihon enneaikaista ikääntymistä. Hoitotuotteiden tehokkaat aktiiviaineet korjaavat ja kosteuttavat kuivaa, herkkää ja vaurioitunutta ihoa. Miellyttävä Comfort touch face – hieronta vahvistaa hoidon vaikutuksia ja lopputuloksena on rauhoittunut, pehmeä iho, jonka kosteustasapaino on palautunut. Hoidon aikana hierotaan myös hartiat, dekoltee ja päänahka.

LAITEHOIDOT KASVOILLE

LED – valohoito ( 50 min / 60 € ) ( 3 kertaa / 169€ ) ( 6 kertaa / 329 € )

LED – valohoidossa kasvojen iho puhdistetaan ja kuoritaan ihollesi sopivilla tuotteilla. Tämän jälkeen kasvojen päälle asetetaan LED – valokaari, josta säädetään ihosi tarpeiden mukainen valo. Lopuksi kasvoille levitetään vielä hoitovoiteet. LED – valolla voidaan tehokkaasti hoitaa mm. aknea ja epäpuhdasta ihoa, ruusufinniä, couperosaa, ihon ikääntymisen merkkejä sekä pigmenttiläiskiä. Hoito on täysin kivuton. Sarjahoidolla saadaan tehokkaimmat tulokset.

LED – valot eivät vahingoita tai vaurioita ihoa kuten UV – säteet. LED – valot ovat hellävarainen mutta tehokas apu ihon eri haasteisiin. Teho perustuu valojen kykyyn läpäistä iho tiettyyn syvyyteen ja näin auttaa käynnistämään solujen sisäisiä reaktiota.

ULTRAÄÄNI – ihonpuhdistus (60 min / 65 € )

Utraäänihoidossa kasvojen iho puhdistetaan ihollesi sopivilla tuotteilla. Tämän jälkeen iho käsitellään ultraäänilaitteella.

Ultraääni – ihonpuhdistus on kivuton, hellävarainen mutta tehokas hoito. Ultraääni nostattaa ihon pintakerroksissa olevat epäpuhtaudet pintaan sekä kuorii iholta kuolleen sarveissolukerroksen. Iho tuntuu hoidon jälkeen pehmeältä ja raikkaalta. Hoidon jälkeen iho jatkaa puhdistautumista, joten parhaat tulokset saavutetaan sarjahoidolla. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja kaikenikäisille. Joitakin vasta-aiheita kuitenkin on, löydät nämä sivun alareunasta.

HYDRAPEEL – puhdistava kasvohoito ( 90 min / 95 € )

Täysin kivuton ihonpuhdistus! Sopii loistavasti iholle, jossa epäpuhtauksia, kuivuutta ja sameutta, suurentuneita ihohuokosia. Hoidon jälkeen iho on kuulaampi, tasaisempi sekä puhdistettu ilman nipistelyä ja puristelua. Iho ei myöskään tarvitse palautumisaikaa. Puhdistus tehdään HydroDemrasion – laitteella, jolla samanaikaisesti iholle syötetään nestettä ja hoitopään imu puhdistaa ihohuokosia. Ihoa kosteutetaan ja rauhoitetaan hoidon aikana mm. hyaluronihappoa sisältävällä geelillä sekä Plasma tekniikalla. Naamion jälkeen iho käsitellään viilentävällä hoitopäällä, jolloin tehoaineet saadaan suljettua ihoon, se myös kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä. Hoidossa käytettävät tuotteet sekä hoidon kulku räätälöidään jokaiselle asiakkaalle yksilöllisesti.

HydroDembrasion kiinteyttävä kasvohoito ( 90 min / 109 € )

Kiinteyttävä hoito, sopii täydellisesti iholle jossa kiinteyden ja täyteläisyyden menetystä, kuivuutta, sameutta, uurteita ja/tai juonteita. Vähentää tehokkaasti ikääntymisen merkkejä ja kosteuttaa ja tasapainottaa ihoa. Alkupuhdistuksen jälkeen iho kuoritaan. HydraDembrasion laitteella imeytetään iholle tehoaineita, sekä kiinteytetään ihoa RF-hoitopäällä. Naamion jälkeen iho käsitellään viilentävällä hoitopäällä, joka sulkee tehoaineet ihoon, rauhoittaa, kirkastaa ja tasoittaa ihon sävyä. Hoidon kulku sekä siinä käytettävät tuotteet valitaan jokaiselle asiakkaalle yksilöidysti.

HUOMIOITHAN!

Laitehoidot eivät sovellu, jos sinulla on

  • Pahanlaatuisia ihomuunnoksia
  • Akuutti infektio tai tulehdus tai esim. auringossa palanut iho
  • Haava hoidettavalla alueella
  • Lääkekuuri acneen tai muu ihoa ohentava lääkitys, valoherkkyyttä aiheuttava lääkitys
  • Sydämentahdistin
  • Syöpä
  • Vakava sydän- tai verisuonitauti
  • Raskaus
  • Kauneusleikkaus (6 kk karenssiaika) tai täyteaineet (keskustele lääkärisi kanssa)
  • Teko – tai metalliosat hoidettavalla alueella