Hand specialist ( 105 min / 80 € )

Rentouttava ja täydellinen käsihoito. Käsivarsiin ja käsille levitetään pesuvaahto pehmeällä sudilla, pesuvaahto poistetaan lämpimillä pyyhkeillä. Kädet ja käsivarret kuoritaan, kynnet viilataan ja kynsinauhat hoidetaan. Kädet ja käsivarret kosteutetaan naamiolla ja ne saavat myös pitkän hieronnan. Lisäksi hoidon aikana hierotaan hartiat ja päänahka. Lopuksi kynsiin viimeistelevä lakkaus, minivärilakan saat myös mukaasi.

Minimanic ( 40 min / 30 € )

Pikakaunistus käsille. Kädet kuoritaan, kynnet viilataan ja kynsinauhat hoidetaan. Kädet hierotaan voiteella ja kynsinauhat öljytään.

Shellac – kestolakkaus ( 75 min / 45 € )

SHELLAC™ on ammattilaisen tekemä kestolakkaus, joka kestää kauniin kiiltävänä 14+ päivää. SHELLAC™ on ohut ja joustava kuin kynsilakka, mutta suojaa kynsiä kuin geeli. Lakkauksen yhteydessä kynnen pintaa ei viilata lainkaan. Lakkaus levitetään suoraan puhdistetulle kynnelle ja poistetaan hellävaraisesti liuottamalla. SHELLAC™-lakkauksen yhteydessä kynnet eivät ohene eivätkä vaurioidu vaan säilyttävät koko luonnollisen kauneutensa. Kestolakkaus sisältää aina myös kynsien muotoilun sekä kynsinauhojen hoidon.

Shellac – Refresh ( 90 min / 55 € )

Vanha Shellac – lakkaus poistetaan hellävaraisesti ja kynnet saavat uuden, kauniin yksivärisen kestolakkauksen.

Shellac – lakkauksen poisto ( 30 min / 15 € )

Poistetaan kestolakkaus hellävaraisesti.