Kuumakivihieronta ( 90 min / 75 € )

Tämä energisoiva ja virkistävä hieronta tehdään sekä käsin että kuumilla kivillä. Lievittää kehon kipu- ja jännitystiloja, rentouttaa lihaksia ja vilkastuttaa verenkiertoa. Ihana ja hemmotteleva hoito etenkin kylmiin syys- ja pakkaspäiviin.

Tranquillity Pro – Sleep Treatment ( 75 min / 70 € )

Tämä upea hoito rentouttaa tehokkaasti kehoa ja mieltä. Se lievittää jännitystä, univaikeuksia ja aikaeroväsymystä. Tranquillity Pro – Sleep Treatment hyödyntää kolmea aistikokemusta; tuoksua, ääntä ja kosketusta, jotka kaikki yhdessä auttavat tyhjentämään mielen ja rentouttamaan kehon. Tähän hoitoon on luotu oma musiikki, jonka äänet sulautuvat hitaisiin hierontaliikkeisiin ja luovat näin harmonisen ilmapiirin. Hierontakokonaisuus on ammentanut inspiraatioita sekä ayurvedisestä perinteestä että indonesialaisesta Sea Malay – hieronnasta. Hoidossa tehdään lisäksi sivelyjä suurien siveltimien avulla, joiden kevyt kosketus vaivuttaa todellisen rentoutumisen tilaan. Jos kaipaat kokonaisvaltaista pysähtymistä ja rentoutumista, valitse Tranquillity Pro-Sleep Treatment.

Imukuppihieronta ( 90 min / 75 € )

Tämä hieronta, toiselta nimeltään kuivakuppaus, vilkastuttaa sekä verenkiertoa että aineenvaihduntaa. Lisäksi se aktivoi kehon lymfanestekiertoa, jolloin se rentouttaa ja poistaa kehosta nesteitä sekä kuona – aineita. Toimii loistavasti myös kosmeettisen selluliitin hoitoon. Tässä hoidossa hierotaan koko vartalo imukupeilla. Hoidon jälkeen iho saattaa punoittaa ongelmakohdissa voimakkaastikin, punoitus häviää kuitenkin muutamassa päivässä.

Huomioithan! Hieronnalle esteinä ovat : sydämen vajaatoiminta tai vaikea sydänsairaus, jokin veritauti, anemia tai verenvuototauti, syöpä, diabetes, verenohennuslääkitys tai kortisonilääkitys tai olet raskaana.

Aromaselkähieronta ( 60 min / 50 € )

Tähän hierontaan valitaan Sinun tarpeidesi mukaiset eteeriset öljyt, jotka jäävät hieronnan jälkeen vaikuttamaan kehoon kolmeksi – viideksi päiväksi. Hieronta tehdään selän alueelle, niskaan sekä käsiin. Tähän hoitoon voit yhdistää myös selän puhdistuksen ja kuorinnan, jolloin hieronnan vaikutukset vahvistuvat. Valitse hoidon lisäksi lisäpalveluista “selän puhdistus ja kuorinta”.

Lymfahieronta kasvojen alueelle ( 75 min / 55 € )

Lymfahieronta parantaa koko kehon aineenvahduntaa; poistaa turvotuksia ja kuona – aineita aktivoimalla kehon imunestekiertoa. Se myös lievittää kipuja ja rentouttaa lihaksia, normalisoi ihon toimintoja ja näin hidastaa ihon vanhenemismuutoksia. Tämä hoito myös vähentää stressiä, vatsan toiminta ja unensaanti helpottuvat. Toimii loistavasti myös laihdutuksen tukimuotona. Suositellaan aluksi sarjahoitona, esimerkiksi kerran viikossa, kolmen – viiden viikon ajan. Ylläpitoon suositellaan yksi kerta neljän – viiden viikon välein. Huomaathan varatessasi; sarjahoidon hinta on edullisempi kuin yksittäinen hoitokerta.

Esteenä lymfahieronnalle on poistetut imusolmukkeet esim. kainalosta.